Mobiclass

Despre Noi

    

În anul 2007, brand-ul Mobiclass a intrat pe piața din Romania reprezentând o singură fabrică de mobilier din lemn masiv, aflată în nordul țării și încă un producător de canapele amplasat în Italia. Privind în urma la cei 11 ani de când activăm pe această piață, ne putem mândri cu faptul că în prezent avem în portofoliu peste 3000 de produse ce acoperă un spectru larg de clienți, de la apartamente și case, pana la hoteluri, restaurante sau chiar săli de teatru.

Mobilierul se fabrică prin procese controlate, garantând clienților noștri calitate funcțională și estetică. Mobilierul este produs din esențe de lemn nobil, selecționate cu atenție și exigență : tulipier, tei, fag, frasin, stejar, cireș sau nuc. Pe lângă lemn, în funcție de utilitatea funcțională sau estetică, mobilierul poate să aibă în componență furnire de lemn natural de fag, nuc, cireș, lemn exotic sau pot fi înnobilate cu sculpuri, intarsii, vitraje și feronerii de calitate.

Finisajele sunt fine, rafinate si sunt aplicate dupa tehnologii italiene. In functie de produsul ales, acesta poate avea detalii lucrate manual in lemn de lamai de adevarati maestri ai lemnului.

    

Fie că este vorba despre mobilierul din living, mobilierul din dormitor sau chiar despre o bucătărie ce necesită dimensiuni la comandă, la Mobiclass puteți găsi obiectele cautate și toate acestea la preț de producător.

Mobilierul clasic din lemn masiv disponibil la Mobiclass se caracterizează prin forme bombate și elemente decorative. Mobilierul clasic este inspirat de piesele din epoca victoriană, renascentistă sau georgiană. Deşi diferă ca detalii, ideea de bază este aceeaşi: opulență, texturi voluminoase, linii curbe, elegante și mult lemn masiv. Alături de acest tip de mobilier veţi regăsi sculpturi, ţesături mătăsoase, catifelate și ornamente sculptate. Colecțiiile sunt realizate prin combinația lemnului masiv de tulipier, tei, fag, frasin, stejar, cireș sau nuc cu furnire de lemn natural de fag, cireș și nuc african. Feroneria este disponibilă în diverse stiluri și la dimensiuni diferite. Stilul canapelelelor și fotoliilor clasice ce se regăsesc în oferta Mobiclass variază de la epoca victoriană la cea renascentistă sau georgiană. Totodată, oferim mobilier de bucătărie complet utilat cu electrocasnice în stil modern și în stil clasic disponibil la comandă.

Clienții noștri sunt extrem de valoroși pentru noi întrucât ei sunt cei care ne-au păstrat pe piață în toți acești ani și tot ei sunt cei care ne-au ajutat să evoluăm și să tindem către ceea ce dorim să fim și anume o soluție pentru absolut orice necesitate de mobilier din lemn masiv.

Cere o oferta


This will close in 1000 seconds

Adresați-ne o întrebare

Vă rugăm să lăsaţi un mesaj, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Nume

Email

Telefon

Mesaj

X
CONTACT