Oferte

Gamele noastre de mobilier aflate în ofertă sunt dedicate exclusiv amenajării spațiilor de locuit (livinguri, biblioteci, dormitoare, birouri, sufragerii, bucătării, holuri, case de vacanta), domeniului HoReCa (mobilier de hotel, restaurante, pensiuni, saloane), clădirilor de birouri, spațiilor publice și comerciale (recepții, birouri, săli de ședințe). În același timp, tot în oferta noastră este inclus și mobilierul de bucătărie complet utilat cu electrocasnice, în stil clasic sau modern, disponibil la comandă.

La Mobiclass, cu toate că regăsiți numeroase modele din lemn masiv des asociate cu luxul, lunar vom pune la ofertă produse diversificate la prețuri de producător ce beneficiază de reduceri importante de preț.

La ofertă veți regăsi produse care sunt la lichidare de stoc, care sunt ultimele exemplare din colecția lor ori pur și simplu reduceri de preț. Obiectele existente la ofertă sau reducere nu vor fi niciodată obiecte cu defecte.

Vă asteptăm sa verificați lunar pagina noastră de oferte, pentru a beneficia de cele mai bune prețuri în materie de mobilier din lemn masiv la preț de producător.

 

Cere o oferta


This will close in 1000 seconds

Adresați-ne o întrebare

Vă rugăm să lăsaţi un mesaj, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Nume

Email

Telefon

Mesaj

X
CONTACT